Az optimista feminista

Én emelem

Én emelem

Isten veled 2018, helló 2019!

2019. január 01. - Németh Annamária

TE MIT KÍVÁNSZ MAGADNAK 2019-RE?
Ma van az év utolsó napja. Az elmúlt év kicsit döcögős volt, talán erre volt szükségem, hogy "sávot váltsak". Van még bennem keserűség, kishitűség és bátortalanság, ezek húztak vissza eddigi életemben. 
Ma reggel az volt az első gondolatom, hogy boldogságkutató szeretnék lenni. Tényleg létezik ilyen, persze nem valószínű, hogy az leszek, DE szeretnék minél több időt tölteni 2019-ben tudatosan boldog emberekkel.
Pár napja részt vettem egy évtervező workshopon, ahol erre az évre egy szót - intenciót - választottam ki: BIZALOM.
Köszönöm mindenkinek aki az idei évben hatott rám és segítette az utamat!

 

Ha szingli vagy, függetlenül attól, hogy szeretnél-e párt, vagy jobb így, jó ha tudod ez az állapot sok szempontból tehet neked jót:

https://thepowerofsilence.co/girls-who-stay-single-for-large-periods-of-time-end-up-the-happiest/?fbclid=IwAR0yNOoPII7sYZBzYFme-jBuntLVUm8WwpiJzWn8NZpr-bTb-S4xLeoxtd0

https://ideas.ted.com/the-price-of-being-single/

champagne-large-1020x510.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://enemelem.blog.hu/api/trackback/id/tr814525326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása